Doya Doya Moda 8 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 151. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Reyting rekortmeni Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında. Doya Doya Moda 8 Şubat 2021 full izle linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda 8 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen programında her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar mücadele ediyor. Hem moda konusunda bilgilendiren hem de eğlendiren gündüz kuşağı programı izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen program hafta içi hergün saat 13.15’te yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Doya Doya Moda’nın jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri kıyasıya rekabet eden yarışmacıları puanlıyor. 7 büyük beden kadın ve erkeğin beraber yarıştığı Doya Doya Moda programında birbirinden renkli yarışmacılar moda konusundaki iddialarını kanıtlamaya ve haftanın birincisi olup ödülleri kazanmaya çalışıyor. Her hafta heyecan dolu anların yaşandığı programda yarışmacılar cuma günleri ise final heyecanı ile podyuma çıkıyor. Haftanın birincisi olacak isim ise izleyenler tarafından merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda 5 Şubat Haftanın Birincisi Kim Oldu, Geçen Hafta Kim Elendi?

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda programı geçen haftanın son bölümü ile 5 şubat akşamı ekrana geldi. Programda final heyecanının yaşandığı 5 şubat bölümünde yarışmacılar yine kıyasıya rekabet etti. Programın sıkı takipçileri ise elenen ve birinci olan isimleri merak ediyor.

Doya Doya Moda programının geçen hafta yayınlanan son bölümünde kadınlarda 2 kişi elenirken, erkeklerde ise Ahmet yarışmaya kısa bir ara verdi. Kadınlarda hem Selin hem de Bahar bu hafta programa veda etti. Kadınlarda haftanın birincisi olan ve tasarım kolyeyi kazanan isim Özde olurken, erkeklerde en yüksek puanı alan isim ise Batıcan oldu.

Doya Doya Moda 8 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programın 8 şubat birincisi ise henüz belli olmadı. Doya Doya Moda bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak, sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.