Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 636. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 636. Bölüm izleme seçeneği sizlerle...

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 636. bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleriyle buluşan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta kazanacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda kahkaha dolu anlar da ekrana geliyor. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta programında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. İlgi ile izlenen programda haftanın hergünü gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışırken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Zaman zaman gergin zaman zaman keyifli anların ekrana yansıdığı yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 5 Şubat Haftanın Birincisi Kim Oldu, 5 Altın Bileziği Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta geçen haftanın final bölümü ile 5 şubat günü ekrana geldi. Geçen haftanın son yayınında final heyecanı doruğa ulaştı. Programın sıkı takipçileri 5 şubat günü haftanın birincisi olan gelini ve elenen ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında geçen hafta elenen isim Esin oldu. Esin ve Ayten hafta boyunca toplam 67 puan topladı. Kura çekilişi sonucunda elenen ise Esin seçildi. Haftanın ikinci olan ismi Aysun oldu. 90 puan alan Aysun ikinci olurken, haftanın en yüksek puanını alan Zeynep ise birinci oldu ve 5 altın bileziği kazandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 8 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında bugün yarışmaya yeni katılacak gelin ve günün birincisi olan isim merak ediliyor. 8 şubat birincisi ise henüz belli olmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.