Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 9 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert bu sezon da ele aldığı çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana geniş bir kitle tarafından takip edilen gündüz kuşağı programında ele alınacak olaylar merakla bekleniyor. Her bölümde beklenmedik gelişmelerin ve çarpıcı olayların ortaya çıktığı program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı olaylar ekrana geliyor. Dolandırıcılık olaylarının, ailesini arayanların ekrana geldiği yapımda şüpheli kayıp ve cinayet olayları da ele alınıyor. Müge Anlı ve ekibi olayların arka planını ortaya çıkarmak ve gerçekleri bulmak için titizlikle çalışıyor. Program yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Şubatta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Birbirinden çarpıcı kayıp olaylarının tartışıldığı canlı yayında beklenmedik gelişmeler ortaya çıktı. Programın son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde doğduğunda hastanede terk edilen ve ailesini hiç görmeyen genç adam hikayesini anlattı. Müge Anlı ve ekibinin ailesini aradığı genç adamın yanı sıra İbrahim Paksoy da programın gündemleri arasında yer almaya devam etti. 37 yaşındaki İbrahim Paksoy, 5 yıldır kayıp. Ortaya atılan iddialarda ise Paksoy’un eski kız arkadaşının çalıştığı kahvehaneye baskın düzenlediği bu sebeple ortadan kaybolduğu belirtiliyor. 37 yaşındaki Paksoy aranmaya devam ederken, Müge Anlı ise hakkındaki iddialar araştırıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 9 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak konular merak edildi. Programın çarpıcı gündemleri arasında yer alan İbrahim Paksoy meselesi bugün de ekrana gelmeye devam edecek. Program saat 10.00’da ATV ekranlarında canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.