Survivor 2021 Tek Parça İzle! 9 Şubat 2021 Salı Survivor 24. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 yarışmasında rekabet giderek artıyor. Survivor 2021 eleme adayı kim oldu? Survivor 2021 9 Şubat izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Survivor 2021 24. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ekranların en çok takip edilen yapımları arasında yer alan yarışma programında kıyasıya rekabet ekrana geliyor. Takımların zorlu mücadelelerde karşı karşıya geldiği Survivor Türkiye’de heyecan dolu anlar yaşanıyor. İlgi ile izlenen yapım her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon da ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda karşı karşıya gelen takımlar hafta boyunca dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunlarını kazanmak için kıyasıya mücadele ediyor. Sevilen yarışmada bu sezon birinci olacak isim ise şimdiden merak konusu oldu.

Survivor Türkiye 8 Şubatta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye’nin son bölümü dün akşam ekrana geldi. Eleme postasından önceki son bölümde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Ödül ve sembol oyunlarının oynandığı 8 şubat akşamının kazananları ise programın sıkı takipçileri tarafından merak konusu oldu.

Survivor Türkiye programının dün akşam ekrana gelen bölümünde takımlar ödül ve sembol oyunları için karşı karşıya geldi. Ödül oyununu kazanana takım atıştırmalık ve bisküvi kazanırken sembol oyununun kazananları ise havuçlu kek kazandı. İlk olarak ödül oyunu için zorlu parkurda yarışan takımlardan ünlüler ödül oyununun kazananı oldu. Ardından oynanan sembol oyununun ilk turunu gönüllüler takımından Steven ve ikinci turunda da yine gönüllüler takımından Aleyna kazandı.

Survivor Türkiye 9 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Akşam Neler Olacak?

Survivor Türkiye’ni heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Programın merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Bu akşam haftanın  son eleme adayı belli olacak ve adaya veda edecek isim açıklanacak. Survivor bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.