Masumlar Apartmanı Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 9 Şubat Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 21. Bölüm izle seçeneği ile 21. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı 20. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Masumlar Apartmanı her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizi her hafta sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran Masumlar Apartmanı çarpıcı hikayesi ve farklı anlatımı ile büyük beğen topluyor. Dizi her hafta salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan yapımda psikolojik sorunlarla baş etmeye çalışan 4 kardeşin iyileşme hikayesi anlatılıyor. İlgi ile izlenen yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın ekrana gelen son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. İnci’nin yeni hayatına uyum sağlamaya çalıştığı son bölümde Safiye için ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Masumlar Apartmanı son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin ekrana gelen son bölümünde İnci, Han’ın evine gelir ve yeni hayatına başlar. Bu evde her şeye rağmen dirençli olmaya karar verse de ilk gün yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Bu sırada Han onun rahat etmesi için elinden geleni yapmaktadır. Ama Safiye’nin İnci ile ilgili farklı planları vardır. Safiye evdeki yeni düzeni kontrol etmeye çalışırken Naci ise ona beklenmedik bir sürpriz yapar ancak Safiye direnmekte kararlıdır. Hikmet’in kafa karışıklıkları evde yeni krizler yaratmaya başlar.

Masumlar Apartmanı Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümdeki final sahnesi izleyenlerde heyecan yarattı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında da Safiye’nin dışarı çıkması dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.