Alev Alev Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 11 Şubat 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev bugün ekranlarda olacak. Alev Alev 14. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alev Alev 14. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Alev Alev dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda her hafta yaşanacak heyecan dolu gelişmeler merakla bekleniyor. Farklı senaryosu ve iddialı kadrosu ile ilgi çeken Alev Alev dizisi her hafta perşembe akşamları yeni bölümleri ile saat 20.00’da ekrana geliyor.

Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceylan, Berkay Ateş, Berker Güven, Cem Bender ve usta isim Zuhal Olcay yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Bir yangınla hayatları değişen üç kadının verdikleri mücadelenin anlatıldığı dizide aşk ve hayatta kalmak için verilen savaş ekrana geliyor. Çarpıcı senaryosu ile ilgi çeken Alev Alev dizisi yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenleri ekrana kilitliyor.

Alev Alev Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisi geçen hafta 13. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlana son bölümünde Rüya’nın gerçeklerle yüzleşmeye başlaması dikkat çekerken, Çiçek ise Ali’ye büyük bir sürpriz yapar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Rüya babasının yangınla olan ilişkisini öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşar. Bununla baş etmek isterken Ömer ona destek olur. Rüya bu işlerin arasında bunalmışken Ömer onu her şeyden uzaklaştıracak bir fikir bulur. Bu sırada Ozan amcası ile yaptığı konuşma ile kendisini hiç mutlu etmeyen bir karar alır. Çiçek ise sonunda istediği yüze kavuşmanın mutluluğu içinde Ali’ye sürpriz yapar. Çelebi karşısına çıkan herkesi ezmeye karar verir. Ancak Tomris ve Cemre kazanmakta kararlıdır.

Alev Alev Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin yayınlanan 14. bölüm fragmanındaki heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.