Doya Doya Moda 12 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 155. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır.

Doya Doya Moda 155. Bölüm 12 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. İzleyenleri hem moda konusunda bilgilendiren hem de eğlendiren Doya Doya Moda programı her bölümü ile beğeni topluyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV 8 ekranlarında yayınlanıyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Deneyimli jüri üyeleri kıyasıya rekabet eden yarışmacıların içinden en iyilerini seçmeye çalışıyor. 7 büyük beden kadının ve erkek yarışmacıların beraber mücadele ettiği programda yarışmacılar günün konseptine en uygun ve iddialı kombinleri hazırlamak için rekabet ediyor. Hem moda konusundaki iddialarını kanıtlamak hem de ödülün sahibi olmak için yarışan adaylardan günün birincisi olan alışveriş için ek bütçe kazanırken haftanın birincisi olan yarışmacı ise tasarım takıların sahibi oluyor.

Doya Doya Moda Programı 11 Şubat Bölümünde Neler Yaşandı, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Doya Doya Moda haftanın dördüncü bölümü ile dün ekrana geldi. Finale 1 gün kala ekrana gelen 11 şubat programında eğlence dolu anlar yaşandı. Heyecanın da zirveye çıktığı son bölümde günün birincisi olan isim ise programın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşandı. Heyecan dolu geçen bölümün sonunda kadınlarda 19 puan alan Tuğçe birinci olurken erkeklerde ise 18 puan ile Batıcan günün birinciliğini aldı.

Doya Doya Moda Programı 12 Şubat Programı Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı haftanın son bölümü ile bugün ekrana gelecek. Haftanın finalinin yapılacağı 12 şubat bölümünde birinci olan isimler ise henüz belli değil. Program  bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.