Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 12 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 12 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 12 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 12 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 12 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yılladır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol çarpıcı olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Akıl almaz olayların, savrulan hayatların ve dağılmış ailelerin hikayelerinin ekrana geldiği reality programda şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdur ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibi mağdurlara yadım etmek için çalışmaya devam ediyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 16.20’de yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 11 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni güngüz kuşağı programı Esra Erol dün yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. Hafta başından bu yana ekrana gelen olaylarda yeni gelişmelerin yaşandığı programda çarpıcı dakikalar ekrana damgasını vurdu. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Nilüfer, Mevla ve Salih olayında yeni gelişmeler ekrana geldi. Nilüfer ve Salih ilişkisinin sonlanmasının ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Salih’in son hamlesi Mevla’yı şaşırtırken, Nilüfer’in vereceği karar ise merak edildi. Nilüfer’in annesiyle eve mi döneceği yoksa yeni bir hayata mı başlayacağı merak edildi. Programın diğer gündemi ise kocasının ihaneti ile sarsılan Zekiye hanım oldu. Zekiye hanım dün ekrana gelen bölümde kocası Ömer ve Ömer’in sevilisi Serap ile büyük yüzleşme yaşadı. Gerilimli anların yaşandığı programda çarpıcı anlar ekrana yansıdı. Esra Erol’un dünkü bölümünde hafta başından beri karısının eniştesi tarafından zorla alıkoyulduğunu iddia eden Ahmet Bey, aylardır eniştesi ile yaşayan eşi Şenel hanımla yüzleşti. İkili canlı yayında yaşananlar konuştu.

Esra Erol Programı 12 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programa bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek programda gündemlerde yaşanan yeni gelişmeler ekrana gelecek. Nilüfer’in son kararını vereceği 12 şubat programı bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.