Survivor 2021 Tek Parça 13 Şubat 2021 Cumartesi 26. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor 2021 26. bölümü ile bugün TV8 ekranlarında olacak. Survivor 26. bölümü kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 26. Bölümü TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye programı 2021 sezonu ile ekrana geliyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya mücadele ettiği yeni sezonda dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları için zorlu parkurlarda karşılaşmalar yaşanıyor. Takımların adada kalmak ve ödülleri kazanmak için mücadele verdiği heyecan dolu yarışma ilgi ile takip ediliyor. Yeni sezonda da en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başaran reyting rekortmeni yarışma her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor Türkiye 11 Şubatta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor son bölümü ile 11 şubat akşamı ekrana geldi. Kaptanların seçildiği 11 şubat bölümünde hem ödül hem de Anlat Bakalım oyunu oynandı. Programa 3 yeni yarışmacı dahil oldu.

Survivor Türkiye’nin ekrana gelen son bölümünde yeniden kaptanlık seçimi yapıldı. Bu hafta gelen oylarla kaptanlık el değiştirdi. Ünlüler takımında Barış kaptanlık yapmaya devam ederken gönüllüler takımında Reşat’ın kaptanlık istememesi karşısında yeni kaptan Yunus Emre oldu. Programda kaptanlık seçiminin ardından ödül oyunu oynandı. Bazlama tost ve sevgililer gününe özel 10 bin lira çek kazanacakları duyurulan yarışmacılar zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Yaşanan mücadelenin ardından ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Ödül oyunundan sonra oynanan Anlat Bakalım’da ise yine eğlenceli anlar yaşandı. Anlat Bakalım oyununu kazanan takım da ünlüler oldu. Zorlu oyunları ve heyecan dolu parkurları ile ilgi ile izlenen 11 şubat bölümünde yarışmaya 3 yeni isim dahil oldu. Ünlüler takımının yeni yarışmacısı Yiğit olurken gönüllüler takımına ise Berkay ve Öykü katıldı.

Survivor Türkiye 13 Şubat Fragmanı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın ilgi ile izlenecek 13 şubat bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecek. Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.