İbo Show 13. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 13 Şubat 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show 13. Bölümü ile ekranlarda olacak. İbo Show 13. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

İbo Show 13. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show her hafta eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. 9 yıl aranın ardından yeniden ekrana gelmeye başlayan program geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan yapımda her hafta müzik şöleni yaşanıyor. İlk yayınlandığı dönemin fenomen programlarından olan İbo Show yeni yayın döneminde de izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Program her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda her hafta eğlence dolu anlar yaşanıyor. Müzik ve sanat dünyasının birbirinden popüler isimlerinin ağırlandığı programda hem keyifli sohbetler yapılıyor hem de müzik şöleni yaşanıyor. Müzik dünyasının en başarılı ve yetenekleri isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda İbrahim Tatlıses, anıları ile izleyenleri duygulandırıyor. Sevilen programın her hafta ekrana gelecek yeni bölümleri ve konukları merakla bekleniyor.

İbo Show 6 Şubatta Neler Yaşandı, Kimler Konuk Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan İbo Show geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Programın 6 şubat günü ekrana gelen bölümünde yine birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlandı ve eğlence dolu dakikalar yaşandı. Program son bölümü ile yine sosyal medyada gündem oldu.

İbo Show’un geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Türk Halk müziği dalgası esti. Birbirinden değerli sanatçıların konuk olduğu 6 şubat programında eski dönemlerin müzik kültüründen, konukların duygu dolu anılarına birçok konu konuşuldu. Keyifli sohbetlerin ekrana geldiği son bölümde Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan programa konuk oldu.

İbo Show 13 Şubat Konukları Kim?

İbo Show programının bu akşam ekrana gelecek 13. bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın bu akşam ekrana gelecek bölümüne Eda ve Metin Özülkü, Burak Kut, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Ümit Sayın konuk olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.