Tozkoparan İskender 10. Bölüm Full İzle! 14 Şubat 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender TRT1 ekranlarının sevilen dizisi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Tozkoparan İskender 10. bölüm full kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender 10. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan çocuk dizisi Tozkoparan İskender her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Çocuklar dünyasında yaşanan rekabet ve eğlencenin fantastik bir hikayeye dönüştüğü dizi ilk bölümden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan her bölümü ile büyük beğeni toplatan yapımda 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan İskender’in günümüz dünyasından kendi dönemine gitmeye çalışırken verdiği mücadele ve yabancı olduğu yeni dünyada yaşadığı maceralar anlatılıyor. Dizi her hafta pazar günleri saat 17.00’da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta 9. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Karayel ve Mavi Ay’ın aynı projede yer alması şaşkınlık yaratırken, herkesin merak ettiği haritanın sırrı ise çözülür. Dizi son bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde mücadele eden Mavi Ay ve Karayel sosyal medyada takım videosu paylaşırlar. Mavi Ay’ın takım videosu herkesten büyük beğeni alırken, Karayel ise istediği hedefe ulaşamaz. İki takım arasındaki rekabet ise git gide artmaya başlar. Bu sırada Sezgin hocanın başına büyük bir talihsizlik gelir ve hasta olur. Sezgin hocanın yardıma ihtiyacı vardır. Okul müdürü Cihan ise Mavi Ay ve Karayel takımları arasındaki rekabetin giderek arttığını fark eder ve bu rekabeti yumuşatmak için öğretmenlerden onları aynı projede buluşturmalarını ister. Mavi Ay ve Karayel bu proje sayesinde rekabet etmeyi bırakıp yardımlaşmaya başlar. Mete ise haritanın sırrını çözmek için Nurgül hocadan yardım istemeye karar verir. Bu yardım işe yarar ve herkesin merak ettiği haritanın sırrı çözülür.

Tozkoparan İskender Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Tozkoparan İskender dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı gelişmeler ile dikkat çeken fragmanın ardından yeni bölüm heyecanı da arttı. Tozkoparan İskender dizisi yeni bölümü ile yarın saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.