Zuhal Topal'la Sofrada 541. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 15 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 541. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 541. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok sevilen yemek programları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümüyle de yine heyecan ve rekabeti bir araya taşıyor. FOX TV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelen yarışmada lezzetli bir rekabet yaşanıyor. İzleyenleri heyecan dolu bölümleri ile ekran başına toplayan yarışma yeni haftaya yeni konukları ile başlıyor. İlgi ile takip edilen yarışmada her hafta yeni yarışmacıların kim olacağı da merak ediliyor. Yaptığı yemekler ile büyük ödülü kazanacak olan gelin de merakla bekleniyor. Yer yer gergin dakikaların da yaşandığı program çoğu zaman ise yarışmacıların kahkaha dolu anlarını ekrana getiriyor. İddialı isimlerin birinci olabilmek için performanslarını en iyi şekilde göstermeye çalıştıkları Zuhal Topal’la Sofrada programı saat 16.00’da yeni haftalık yarışmacıları ile ekranlara gelecek.

Zuhal Topal’ın başarılı ve eğlendirici sunumu ile dikkat çeken programda her hafta 5 gelin ve kaynanana takım halinde mücadele veriyorlar. Haftanın her günü bir yarışmacının evine konuk olunuyor ve gelinler de menülerini hazırlayarak diğer yarışmacılardan yüksek not almaya çalışıyorlar. Zuhal Topal ile kaynanalar yemeklerin tadına bakarak puanlama yapıyorlar. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterebilmek için kıyasıya mücadele ettikleri yarışmanın sonunda ise her hafta kazanan isme 15 bin liralık ödül veriliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 12 Şubat Yarışması Kim, Kaç Puan Aldı?

Merakla seyredilen son bölümde yarışmanın kazananı ve hafta birincisi belli oldu. Hafta birincisi 33 puan ile Ayşe oldu. Diğer gelinlerin ise aldıkları puanlar şöyle oldu; hafta finalinde Gülfidan ve Şeyma Nur 20 puan aldılar. 27 puan ile Şahine ise yarışmada üçüncü seçildi. 28 puan ile Nermin ise ikinci olurken 15 bin TL’ye Ayşe ulaştı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 15 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu mu?

FOX TV ekranlarında saat 16.00’da ekrana gelecek Zuhal Topal’la Sofrada Programı 15 Şubat günün birincisi de program sonunda belli olacak. Bu hafta yarışmaya yeni gelin ve kaynanalar katılacağı için ilk bölüm yarışmacıları tanıtarak izleyicilerin fikir sahibi olmasına da yardımcı olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.