Müge Anlı Tamamı Tek Parça 16 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 16 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olayları başta olmak üzere birçok farklı suçun ekrana geldiği gündüz kuşağı programında ele alınacak gündemler ve yaşanan gelişmeler merakla bekleniyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 15 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği 15 şubat programında kayıp olayları ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı. Birçok farklı gündemin ele alındığı 15 şubat bölümü yine merakla takip edildi.,

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde 7 yaşındaki İkranur’un ölümü gündeme geldi. Evlerinin yakınında oynarken kaybolan ve aylar sonra cansız bedenine ulaşılan İkranur’u kimin öldürdüğü araştırılıyor. Müge Anlı’nın dünkü programında gündem olan diğer isimler ise Ayşe Altuntaş ve Makbule Sarı oldu. İstanbul’da Ayşe Aktuntaş ve Ordu’da da Makbule Sarı cinayetleri işlendi. İki farklı ilde öldürülen ve cinayetleri araştırılan kadınlar Müge Anlı’da gündem oldu. Müge Anlı’nın diğer çarpıcı gündemi ise 48 yaşındaki taksi şoförü oldu. Ankara’dan Sivas’a giden ve geri dönmeyen teksi şoförüne ne olduğu merak ediliyor. Kayıp şoför hakkında araştırmalar devam ediyor. İranlı genç kadın Marjan’ın şüpheli ölümü de programın dün ekrana gelen bölümünde ele alındı. Sevgilisine mesaj gönderdikten sonra İstanbul’un orta yerinde cesedi bulunan Marjan’a ne olduğu araştırılıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. Programda dün ekrana gelen gündemlerle ilgili sıcak gelişmelerin ekrana geleceği 16 şubat programında şüpheli cinayetlerin zanlıları hakkında konuşulacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.