Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 16 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile dikkatleri çekiyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Şubat 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 16 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor ve gizli kalmış suçlar açığa çıkıyor. Suçluların ve mağdurların yüzleştiği program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV’de ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 15 Şubat Bölümünde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Sahte gelin dolandırıcılığının konuşulmaya devam ettiği 15 şubat programında çete üyeleri yargı aşamasına geçerken ortaya yeni mağdurlar çıkmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programını dün ekrana gelen bölümünde eşinin sahte gelin olmasından şüphelenen 2 farklı kişi canlı yayında yer aldı. Programa katılan Ebubekir Değirmenci eşinin çarşıdan dönerken kaçması ile sahte gelin olduğundan şüphelendiğini belirtti. Canlı yayında Songül hanım ile evlenmek için 18 bin lira başlık parası verdiğini belirten Ebubekir Değirmenci eşi Songül hanımın 1 yıl sonra kaçtığını ve kendisinin sahte gelin olabileceğini belirtti. Bununla beraber canlı yayına telefonla bağlanan Songül hanımın babası ise kızının sahte gelin olmadığını ve iddialara anlam veremediğini belirtti. Programa eşinin sahte gelin olduğunu düşünerek katılan diğer isim ise 40 yaşındaki Yusuf Çelik oldu. 3 yıllık resmi nikahlı eşinin sahte gelin olduğunu belirten Yusuf Çelik, kendisini 12 bin lira dolandırdığını belirtti. Sahte gelin olayında mağdurların sayısı git gide artarken içinde Melisay’ın da bulunduğu sahte gelin çetesi ise dün adliyeye sevk edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 16 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacaklar merak edildi. Programın dün ekrana gelen bölümünde eşinin sahte gelin olduğunu iddia eden Ebubekir Değirmenci ve Yusuf Çelik bugün de canlı yayına katılacak. Olayların derinleştirileceği 16 şubat programı bugün saat 15.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.