Baraj Dizisi 27. Bölüm Full İzle FOX TV! 16 Şubat Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 27. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 27. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 27. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 27. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 27. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

İlk sezonu ile yayın hayatına devam eden Baraj dizisi izleyenlerden beğeni toplamaya devam ediyor. Her hafta heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yeşilçam filminden ekrana uyarlanan Baraj dizisi çarpıcı senaryosu ile her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yapım salı akşamları saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Gizem Karaca’nın yer aldığı Baraj dizisinde sırlarla dolu başlayan bir aşk hikayesi anlatılıyor. Bir yalan üzerine oluşan aşk üçgeninde yaşanan çarpıcı gelişmelerin ekrana geldiği yapımda heyecan dolu sahneler izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Baraj dizisinde yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Baraj dizisi geçen hafta 26. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Bahar ile Nazım arasındaki güven ilişkisi bir kere daha yıkılırken, Tarık ise bu ikilinin arasında yaşananların altında ezilmeye başlar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Bahar Nazım’ı kaybetmemek için tehlikeli bir plan yapar anca planı işe yarar. Bahar’ın oyunu sayesinde Nazım Nehir’e olan güvenini birkez daha kaybeder. Nazım’ın kendisine sırt çevirmesi ile çaresi kalan Nehir ise tek çözüm yolunun Tarık ile evlenmek olduğunu düşünür. Tarık bu evliliği çok istese de Zahra önündeki en büyük engel olmaya devam eder. Tarık Zahra’dan gizlice evlenmeye karar verir. Ancak durumu fark eden Zahra’nın yeni bir planı vardır.

Baraj Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından Nehir ile Tarık’ın evlenip evlenemeyeceği merak edildi. Dizinin final sahnesinde yaşanan çarpıcı gelişmelerin ardından merakla beklenen 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.