Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 17 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz sevilen magazin programı yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Söylemezsem Olmaz 17 Şubat 2021 kesintisiz full izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz. Söylemezsem Olmaz 13.15'te Beyaz TV ekranlarında olacak.

Söylemezsen Olmaz 17 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen programda ünlüler dünyasının en çarpıcı olayları ekrana taşınıyor. Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’nin sunumu ile ekrana gelen programda üçlünün cesur yorumları da dikkat çekiyor. Söylemezsem Olmaz hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 16 Şubatta Neler Yaşandı?

Beyaz TV ekranlarının ilgi ile izlenen gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz dün yine birbirinden çarpıcı iddialar ve cesur yorumlar ile ekrana geldi. Programda magazin dünyasının son gelişmeleri ekrana taşındı. Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen renkli bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde dikkat çeken gündemlerden biri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun zamandır psikiyatrist olarak bulunan Arif Verimli’nin ayrılığı oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Arif Verimli’nin ayrılık nedeni ile ilgili Arto’dan çarpıcı yorumlar geldi. Programda gündem olan diğer konu ise sürpriz şekilde başlayıp sürpriz şekilde biten Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisi oldu. Son günlerin en çok konuşulan ilişkilerinden olmaya devam eden ikilinin ayrılığı ile ilgili Arto şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Programda son günlerin en büyük magazin olayı Hande Sarıoğlu ile ilgili yorumlar ile dikkat çeken Ahmet Hakan da ele alındı. Seren Serengil ve Arto Ahmet Hakan’ı ağır şekilde eleştirdi. Programda dikkat çeken gündemlerden biri de yasakları delerek Muğla’da lüks bir otelde konser veren Murat Dalkılıç oldu. Ünlü popçunun konser vermesi bir yana detone olması da dikkat çekti.

Söylemezsem Olmaz Programı 17 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programının bugün ekrana gelecek yeni bölümü yine merakla bekleniyor. Her bölümü ilgi ile takip edilen magazin programında bugün yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana gelecek. Ünlüler dünyasının en skandal olaylarının ekrana geleceği program bugün saat 13.15’te Beyaz TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.