Benim Adım Melek Dizisi 53. Bölüm Full İzle! 17 Şubat 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 53. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 53. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 53. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 53. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek 53. bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen yapımda yaşanacaklar merak konusu oluyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin yer aldığı Benim Adım Melek dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yapım her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Benim Adım Melek Dizisi 52. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Benim Adım Melek geçen hafta 52. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümde Halil ile Alpay arasındaki gerginlik tırmanmaya başlarken, Defne için ise seçim yapma zamanı gelmiştir. Dizi son bölümü ile yine büyük bir beğeni topladı.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Melek oğlu Seyitali’nin doğum günü için konakta kutlama yapmak ister. Melek’in daveti üzerine herkesin toplandığı doğum gününde Halil ile Alpay arasında gerginlik artmaya başlar. Bu gerginlik Kerem’e de sıçrarken Kenan ise ikisi arasında neler döndüğünü anlamaya başlar ve Alpay’ engel olmak için plan yapar. Bu sırada Cumali de oğlunun canını sıkan bir şey olduğundan emin olur ve ne olduğunu anlamaya başlar. Melek de Halil’in kendisinden bir şey sakladığını öğrenmiştir. Bu sırada Zümrüt ise konakta Defne ve Ömer’e rahat vermez. Zümrüt ne kadar üstlerine giderse gitsin ikili bunu önemsemez. Ancak Vildan artık Zümrüt’e karşı gelmeye başlar. Bu durum ise Zümrüt’ü geri adım atmak zorunda bırakır.

Benim Adım Melek Dizisi 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile heyecanı zirveye çıkardı. Halil ile Alpay arasındaki sözleşmenin ortaya çıkıp çıkmayacağının merak edildiği dizinin yeni bölüm fragmanı da heyecanı arttırdı. Benim Adım Melek dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.