Doya Doya Moda 18 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 159. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarında sevilen yarışma Doya Doya Moda yeni bölümleri ile ekranlarda olacak. Doya Doya Moda 159. bölüm full, kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda 159. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışması Doya Doya Moda rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların yer aldığı yapımda heyecan ve rekabet her geçen gün artıyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Ivana Sert, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının deneyimli isimleri yarışmacıların performanslarını ve kombinlerini değerlendiriyor.  Programda 7 büyük beden kadın ve erkek yarışmacı kıyasıya rekabet ediyor. Haftanın hergünü günün konseptine en uygun kombinleri hazırlamak için mücadele eden yarışmacılar hem moda konusundaki iddialarını kanıtlamaya hem de ödüllerin sahibi olmaya çalışıyor. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen moda yarışmasında eğlence dolu anlar ekrana geliyor.

Doya Doya Moda Programı 17 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda dün yeni haftanın üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin devam ettiği 17 şubat programında eğlenceli anlar ekrana yansıdı. Yarışmanın sıkı takipçileri 17 şubat günü en yüksek puanları alan isimleri merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde kadınlar arasında 20 puan alan Rabia günün birincisi oldu. Elif 8 puan ile son sırada yer aldı. Erkek yarışmacıları içinde ise iddialı isimlerden Adnan 19 puan ile yine günün birincisi oldu. Adnan’ı 15 puan alan Mehmet takip ederken en düşük puanı alan erkek yarışmacı ise 12 puan alan Arif oldu.

Doya Doya Moda Programı 18 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 18 şubat günü birincileri henüz belli olmadı. Sevilen yarışma programı bugün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.