Esra Erol’da bugün Tamamı Tek Parça 18 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 18 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 18 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 18 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 18 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ilgi ile izlenen yapımda ele alınan çarpıcı olaylar ve beklenmedik gelişmeler izleyenleri ekrana kilitliyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda yakınları kaybolan, ailesini arayan, aldatılan binlerce mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Dağılan ailelerin ve savrulan hayatların ekrana geldiği programda hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol 17 Şubat Programında Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. Merakla takip edilen gündüz kuşağı programının dün ekrana gelen bölümünde yine çarpıcı gelişmeler ekrana geldi. Esra Erol’un 17 şubat programında yaşanan yine izleyenleri şok etti.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Zekiye ve Ömer yüzleşmesi devam etti. Serap Ömer ve Zekiye’yi şok edecek açıklamalarda bulundu. Üçlü arasındaki gerilim dolu yüzleşme devam etti. Programın diğer gündemi ise baldızlarını yuvasını yıkmakla suçlayan Ömer oldu. Ömer ve günlerdir konuşulan baldızları arasında büyük yüzleşme ekrana geldi. Esra Erol ve ekibinin bulduğu Suna’nın ne kadar vereceği ise merak konusu oldu. Annesi Suna’nın kendisi ile eve dönmesini beklerken Suna’nın herkesten sakladığı sevgilisi ile evlenip evlenmeyeceği merak edildi. Programda Mehmet ve Sevda arasında da yeni bir yüzleşme yaşandı. Oya ile beraber yaşamaya başlayan Mehmet, Sevda’yı şok edecek açıklamalarda bulundu. Programa çocuğunu aramak için katılan Mehmet Bey de programın diğer gündemi oldu.

Esra Erol 18 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün programda yaşanacaklar merak ediliyor. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Ömer ve baldızları arasındaki yüzleşme devam edecek. Suna’nın son kararını vereceği 18 şubat programında Mehmet ve Sevda arasındaki hesaplaşma da devam edecek. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.