Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 19 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Şubat 2021 yeni bölümü full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 19 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor, bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen programda suçlular ve mağdurlar karşı karşıya geliyor. Didem Arslan Yılmaz’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 18 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yine birbirinden çarpıcı gündemler ile ekrana geldi. Sahte gelin dolandırıcılığının derinleştirilmeye devam ettiği programın dün ekrana gelen bölümünde yeni suçlar ortaya çıkarken sahte gelin Melisay’ın annesinin yaşadıkları da ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümü yine merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen 12. bölümünde 5 aydır kayıp olan Songül hanımın babası ve eşi Ebubekir yayında karşı karşıya geldi. Songül hanımın babası kızının bulunmasını istediğini ve bulunduktan sonra hep yanında olacağını açıklarken, Ebubekir Bey ise eşinin babası tarafından tehdit edildiğini ve Songül bulunduğunda devletten koruma talep edeceğini belirtti. Programda ekrana gelen diğer gündem ise polis olma hayali ile yola çıkan 21 yaşındaki Dilara’nın sahte gelin çetesi tarafından dolandırılması oldu. Dilara’nın babası Hasan Bey canlı yayında biran önce kızının bulunmasını istediğini söyledi. Dilara’ya ulaşmaya çalışan Vazgeçme ekibinden muhabirler ise çete liderinin tehditleri ile karşılaştı. Programda sahte gelin Melisay’ın annesi de ekrana geldi. Kızının yaptıklarından dolayı birçok kişiden tehdit içerikli kötü mesajlar aldığını açıklayan Dilek hanım yaşadıklarını anlattı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 19 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek programda konuşulacaklar merak edildi. Sahte gelin olayında ortaya çıkan yeni suçların ekrana geleceği 19 şubat programında Ebubekir Bey eşini, Hasan Bey de kızını aramaya devam edecek. Program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.