Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da 19 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen reality programı Esra Erol savrulup giden hayatları ve dağılmış aileleri ekrana getiriyor. Akıl almaz olayların gündem olduğu programda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programında aldatılan, dolandırılan ve yakınlarını arayan binlerce mağdur hikayesini anlatıyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 18 Şubatta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol dün yine birçok akıl almaz olayı ekrana taşıdı. Yeni gündemlerin ekrana damgasını vurduğu programda yüzleşmeler de gerçekleşti. Gündemlerde yaşanan çarpıcı gelişmelerin de ekrana geldiği 18 şubat programı ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Zekiye ve Ömer yüzleşmesi devam etti. Kayınpederinin evden kovduğu Zekiye hayatının şoku ile karşı karşıya kaldı. Zekiye’nin yaşananlardan sonra eşi Ömer’i affedip etmeyeceği merak ediliyor. Programın diğer gündemi ise baldızları yüzünden yuvasının yıkıldığını iddia eden Ömer oldu. Ömer ve anlaşamadığı 2 baldızı canlı yayında hesaplaşma yaşadı. Programın çarpıcı gündemlerinden bir diğeri de 2.5 yıldır kayıp olan Vildan oldu. %80 engeli olan Vildan Esra Erol ve ekibi tarafından aranmaya devam ediyor. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde 21 yaşındaki kızları Kübra evli olan Tuncay Kadir ve eşi ile beraber yaşayan aile ekrana geldi. Kızlarının eve dönmesini isteyen aile yayında yaşananları anlattı. Esra Erol’da ekrana gelen diğer gündem ise kayıp Ziver oldu. Annesinin ölümünün ardından kardeşlerini, eşini ve çocuklarını bırakıp ortadan kaybolan Ziver’in ailesi onu bulmak istiyor. Esra Erol ve ekibi Ziver’in nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Esra Erol Programı 19 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün gündem olacak konu ve olaylar merak edildi. Haftanın son yayını ile bugün ekrana gelecek olan programda Ziver’in kaybı ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Zekiye’nin de son kararını vereceği 19 şubat programı bugün saat 16.20’de ATV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.