İbo Show 14. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 20 Şubat 2021 Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen programı İbo Show yeni bölümü ile ekranlarda olacak. İbo Show 14. bölüm full, kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbo Show 14. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun zaman sonra yeninde Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan İbo Show programı izleyenlerden beğeni topluyor. Yayınlandığı ilk dönemde ekranlarının fenomen programları arasında yer alan İbo Show, 9 yıl aradan sonra yine izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan program cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor, keyifli sohbetler ediliyor. İbrahim Tatlıses’in konukları ile anılarını paylaştığı program geniş bir kitle tarafından ilgi ile takip ediliyor.

İbo Show Programı 13. Bölüm Konukları Kimdi, Programda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu 13 şubat programında yine eğlence dolu anlar yaşandı. 90’lar havasının estiği İbo Show’da müzik şöleni izleyenleri ekrana kilitledi. Programın ekrana gelen son bölümü yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde 1990’lı yılların en popüler isimleri konuk olarak ağırlandı. Eda ve Metin Özülkü çiftinin konuk olarak katıldığı programda Burak Kut, Ferda Anıl Yarkın, Ege ve Ümit Sayın da konuklar arasında yer aldı. Pop müziğin birbirinden başarılı isimleri şarkıları ile izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. İbrahim Tatlıses ve konuklarının geçmiş anılarından da bahsettiği 13 şubat programında keyifli ve eğlence dolu sohbetler edildi. Gece boyunca kahkaha tufanının sürdüğü 13 şubat bölümü yine sosyal medyada uzun süre gündem oldu.

İbo Show Programı 20 Şubat Konukları Kimler Olacak?

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen eğlence dolu bölümünün ardından bu hafta programda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Bugün ekrana gelecek yeni bölümde ise Latif Doğan, Bedia Akartürk,  Nuri Sesigüzel, Kahtalı Mıçe ve Uğur Karakuş konuk olarak ağırlanacak. Müzik dünyasının sevilen isimlerinin konuk olacağı 20 şubat programı bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.