Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 22 Şubat 2021 Çarşamba Star TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile izleyicilerin ilgisini çekiyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Şubat 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor. Gizli kalmış suçların ortaya çıkarıldığı programda suçlular ve mağdurlar yüzleşiyor. Çarpıcı gündemlerin ve gelişmelerin ekrana geldiği gündüz kuşağı programında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın olayları birçok farklı bakış açısından ele aldığı gündüz kuşağı programında birçok gizli kalmış suç ortaya çıkıyor. Çarpıcı olayların ekrana geldiği program ilgi ile takip ediliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 19 Şubat Günü Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son bölümü ile 19 Şubat Cuma günü ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine çarpıcı gelişmeleri ekrana getiren program ilgi ile takip edildi. Sahte gelin gündeminin ele alınmaya devam ettiği 19 şubat programında gergin anlar ekrana geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde 6 aydır kayıp olan Songül gündem olmaya devam etti. Ebubekir ile evli olan Songül hanımın babası kızı bulunduktan sonra eşinin yanına göndermeyeceğini ve kızını yanına alacağını söyledi. Kayıp Songül hanımın eşi Ebubekir ise babasının eşini tehdit ettiğini ve eşi bulunduğunda devlet koruması talep edeceğini açıkladı. Sahte gelin Songül’ün nerede olduğu ile ilgili iddiaların da ekrana geldiği programda Songül hanımın babası ve eşi Ebubekir arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Didem Arslan Yılmaz kayıp gelin Songül’ü aramaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 22 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda sahte gelin gündemi ele alınmaya devam edecek. Yeni suçlu ve mağdurların ortaya çıkmaya devam ettiği programda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Program yeni bölümü ile bugün saat 15.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.