Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 646. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 646. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 646. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda her hafta rekabet ve heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının her bölümünde eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Program hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin günün yemeğini en lezzetli şekilde hazırlamaya çalıştığı yemek yarışmasında kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan’ın da gelinlere puan verdiği programda günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 19 Şubat Haftanın Birincisi Kim Oldu, 5 Altın Bileziği Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı geçen haftanın finali ile 19 Şubat Cuma günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde 15 19 şubat haftasının kazananı ve elenen isim belli oldu. Programın sıkı takipçileri 19 şubat günü 5 altın bileziği kazanan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının ekrana gelen son bölümünde 19 puan ile Esra günün birincisi oldu. Hafta boyunca toplam 86 puan alan Ayten haftanın birincisi oldu ve 5 altın bileziği kazandı. Programda bu hafta kimse elenmedi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda geçen haftaki isimlerin rekabet etmeye devam edeceği 22 şubat puan durumu ise henüz belli olmadı. Yarışma bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.