Müge Anlı Tamamı Tek Parça 23 Şubat 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 23 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Şubat 2021 ATV  İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı sert programı ele aldığı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Çarpıcı cinayet ve kayıp olaylarının ekrana geldiği programın sunuculuğunu Müge Anlı gerçekleştiriyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 22 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı gündemleri izleyenlerle buluşturdu. Şüpheli cinayet ve kayıp olaylarının ekrana geldiği 22 şubat programı ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde 9 yıl önce ortadan kaybolan 2 sevgili gündeme geldi. Selda Grossle ve Tunç Boztepe ikilisi 9 yıldır kayıplar. İkili hakkında ortaya çıkan yeni gelişmeler dün canlı yayında izleyenlere aktarıldı. Programın diğer gündemi ise 10 yıldır kayıp Güldane Biçer oldu. Ailesinin eşini sorumlu tuttuğu kayıp olayında Müge Anlı ve ekini Güldane Biçer’e ne olduğu ile ilgili araştırmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Müge Anlı’da gündeme gelen diğer konu ise Gülümser Bulut cinayeti oldu. Çekyatın altında kefenlenmiş olarak bulunan Gülümser Bulut’u kimin öldürdüğü merak konusu oluyor. Kızının cinayet şüphesi ile sorgulandığı olayda yaşanan sıcak gelişmeler dün ekrana geldi. Müge Anlı’da gündem olan diğer konu ise 4 aydır ortada olmayan 20 yaşındaki genç kadın oldu.  Kaçırılmasından şüphelenilen Mervenur Bolat hakkında çalışmalar devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak başlıklar merak konusu oldu. Güldane Biçer ve Mervenur Bolat hakkında yeni gelişmelerin ekrana geleceği 23 şubat programında yeni gündemlerde izleyenlerle buluşacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.