Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 23 Şubat 2021 Salı Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme çarpıcı gündemi ile ekranlara gelemeye devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 23 Şubat 2021 kesintisiz, full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 23 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu programda gizli kalmış suçlar ekrana geliyor. Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda olaylar birçok farklı açıdan ele alınıyor. Mağdurlarla suçluların yüzleştiği gündüz kuşağı programı merakla takip ediliyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 22 Şubatta Neler Oldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Sahte gelin dolandırıcılığının gündem olmaya devam ettiği programda yeni olaylar da ekrana taşındı. Programın dün ekrana gelen bölümü ile merakla takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin gündemi konuşulmaya devam etti. Yeni mağdurların ortaya çıkmaya devam ettiği programda 720 bin lira dolandırılan damat adayı canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Programın gündemlerinden biri de 5 defa evlilik yapan ve ilk evliliğinden olan çocuklarını göremeyen Filiz Özcan oldu. Mahkeme kararına rağmen ilk eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini iddia eden Filiz hanım bir an önce çocuklarına kavuşmak istiyor. Programda konuşulan diğer olay ise 21 yaşındaki kızları evli ve dolandırıcı bir adam ile kaçan aile oldu. Aşık olduğu adam hem evli hem de dolandırıcı çıkan genç kadın canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Programın dün ekrana gelen bölümünde birçok çarpıcı olay ekrana geldi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 23 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün programda konuşulacaklar merak konusu oldu. Sahte gelin dolandırıcılığının gündemde kalmaya devam edeceği 23 şubat programında Filiz Özcan ve ilk eşi hesaplaşma yaşayacak. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği 23 şubat bölümü bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.