Baraj Dizisi 28. Bölüm Full İzle FOX TV! 23 Şubat Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 28. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 28. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 28. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 28. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj 28. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

İlk sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Farklı hikayesi ile beğeni toplayan Baraj dizisi yeni bölümleri ile her hafta salı akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yeşilçam filminden ekrana uyarlanan Baraj dizisinde başrolleri Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. Sırlarla dolu bir aşk üçgeninin anlatıldığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Nehir büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Tarık ona yardım etmek istese de Bahar’ın kozları ikisini de köşeye sıkıştırır. Dizi son bölümü ile izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Baraj dizisinin ekrana gelen son bölümünde Bahar ve Tarık arasındaki iş birliği Nehir’in başını büyük belaya sokar. Nazım’ı kaybetme tehlikesi ile karşı kaşıya olan Nehir şimdi de oğlunu kaybetmekten korkmaya başlar. Tarık işlerin buraya varacağını düşünmemiştir ve Nehir’e bu kadar büyük bir kötülük yapmak istemez. Ancak Bahar’ın Meryem ile ilgili kozu Tarık’ı köşeye sıkıştırır ve başka çaresi kalmaz. Bu sırada Zahra ise Meryem’in abisinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmesine engel olmaya çalışır. Ancak Meryem bu işin peşini bırakmak istemez ve adım adım gerçeğe yaklaşır.

Baraj Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yakalandı. Mert’in velayetinin Bahar’a verildiğinin görüldüğü mahkeme heyecanı yükseltirken Nehir ise çocuğunu alıp kaçmanın yollarını arar. Bu sırada Zahra ise yeni bir cinayet işlemek zorunda kalır. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı heyecanı doruğa çıkardı. Yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.