Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ekranların sevilen programı saat 09.45'te sevenleriyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Global Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni sezonun en çok takip edilen programlarından biri olmaya devam ediyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan kıpır kıpır program coşku dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Güne eğlence dolu bir başlangıç yapmak isteyen herkesin takip ettiği sabah programının her bölümü büyük beğeni topluyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen sabah programında her bölüm birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Hem keyifli sohbetlerin gerçekleştiği hem de müzik şöleninin yaşandığı programda mutfaktan magazine, sağlıktan mimariye ve gündem konularına dair birçok konu konuşuluyor. Ünlü isimlerin özel hayatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunduğu eğlence dolu programda uzman isimler de izleyicilere yeni bilgiler veriyor. Eğlence, müzik ve bilginin bir arada olduğu sabah programı izleyenlerin takdirini toplamaya devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 23 Şubatta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen programı Demet ve Alişan dün yeni haftanın ikinci programı ile ekrana geldi. Demet Akalın ve Alişan’ın şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattığı programda Miraç Şef yine birbirinden lezzetli tarifler verdi. Sağlık köşesinde de uzman isimlerle birçok konunun konuşulduğu programda eğlence dolu anlar yaşandı. Sağlık ve mutfak köşelerinde bilgi veren uzmanlar, keyifli sohbetleri ile de izleyenleri ekrana kilitledi. Müzik şöleninin yaşandığı programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 24 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı bugün haftanın üçüncü yayını ile ekrana gelecek. Bilgi ve eğlence dolu programa bugün konuk olacak isimler ise henüz belli olmadı. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.