Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Şubat 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 24 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı program çarpıcı olaylarla Türkiye’nin gündeminin belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ele alındığı program yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip ediliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 23 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde kayıp olayları ile ilgili yeni iddialar ortaya atılırken, şaşırtıcı gelişmeler de izleyenlerle buluştu. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı dün ekrana gelen bölümü ile yine sosyal medyada gündem yarattı.

Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in o dönem evli olduğu Osman Biçer, dün canlı yayına katıldı. Eski eşinin kaybolması ile ilgili yorumlarda bulunan Osman Biçer’in açıklamaları dikkat çekti. 10 yıldır bulunamadığı için öldürüldüğü düşünülen Güldane Biçer’i eski eşi Osman Biçer’in öldürmüş olabileceğine dair yeni iddialar gündeme geldi. Programda ele alınan diğer konu ise 20 yaşındaki kayıp Mervenur Bolat oldu. 4 aydır kayıp olan Mervenur Bolat’ın ailesi kızlarının kaçırıldığını ve zorla tutulduğunu iddia ediyor. Dün ekrana gelen bölümde Mervenur'un şüpheli kaybı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Müge Anlı’da gündem olan diğer konu ise 9 yıl önce ortadan kaybolan Selda Grossle ve Tunç Boztepe çifti oldu. Çiftin şüpheli kaybı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün yaşanan gelişmelerin ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Güldane Biçer ve Mervenur Bolat’ın şüpheli kayıplarının gündem olmaya devam edeceği 24 şubat programında olaylarla ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler izleyenlerle paylaşılacak. Program bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.