Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 648. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 648. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 163. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı rekabet ev eğlence dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programında her hafta birinci olacak ve elenecek isimler merakla bekleniyor. Eğlence dolu farklı konsepti ile beğeni toplayan yemek yarışması hafta içi hergün saat 13.00’da ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için kıyasıya rekabet ederken kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Sınırlı sürede zorlu lezzetleri sunmak için çabalayan gelinler günün ve haftanın birincisi olmak için kıran kırana mücadele ediyor. Eğlenceli anların da ekrana geldiği programda günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 23 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yine rekabet dolu bölümü ile ekrana geldi. Haftanın ikinci gününde gelinlerin yine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği programın sıkı takipçileri günün birincisini merak etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde 20 puan alan Esra birinci oldu. Esra günün birincisi olup çeyrek altını kazanırken, 18 puan alan Ayten ikinci ve 15 puan alan Zeynep ise üçüncü oldu. Programın son bölümünde 8 puan alan Aysun günü son sırada kapattı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında 24 şubat günü puan durumu henüz belli olmadı. Bugün çeyrek altını kazanacak ismin merakla beklendiği program saat 13.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.