Müge Anlı Tamamı Tek Parça 25 Şubat 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 25 Şubat canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Şubat canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı olaylar ile Türkiye gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği programda beklenmedik gelişmeler ortaya çıkıyor, gerçekler öğreniliyor. Birbirinden çarpıcı olayların ekrana taşındığı program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Şubatta Neler Oldu, Hangi Olaylar Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı olayları ekrana taşıdı. Bu hafta boyunca konuşulan gündemlerde yaşanan yeni gelişmelerin ekrana geldiği 24 şubat programında kayıp yakınları da canlı yayında yaşananlar anlattı. Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümü yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan son bölümünde Güldane Biçer’in şüpheli kaybı gündem olmaya devam etti. 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’in öldürülüp öldürülmediğinin araştırıldığı programda kadının ölümüne dair yeni gelişmeler ortaya çıktı. Güldane Biçer’in öldürüldüğünü gördüğüne dair ifade veren tanık ise merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise 9 yıldır kayıp olan Selda Grossle ve Tunç Boztepe çifti oldu. 9 yıldır kayıp olan çiftle ilgili yapılan arama çalışmaları canlı yayında ekrana geldi. 43 yaşındaki Tunç Boztepe’nin ailesi dün canlı yayına katıldı. Bir an önce oğullarının bulunmasını isteyen aile süreç boyunca yaşananları anlattı. Programın diğer bir gündemi ise 4 aydır haber alınmayan Mervenur Bolat olmaya devam etti. 20 yaşındaki Mervenur Bolat’ın nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün programda konuşulacaklar merak konusu oldu. Güldane Biçer gündeminde yaşanan gelişmelerin ekrana geleceği 25 şubat programında Mervenur Bolat hakkında da yeni öğrenilen bilgiler izleyenlerle paylaşılacak. Program bugün saat 10.00’da canlı yayınla ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.