Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Şubat 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 25 Şubat 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 25 Şubat 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 25 Şubat son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol'da 25 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan Esra Erol savrulup giden hayatları, dağılan aileleri ve akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Aldatılan, dolandırılan, yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesinin ekrana geldiği programda yüzleşmeler ve hesaplaşmalar yaşanıyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda yaşanacak gelişmeler merakla belleniyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 24 Şubatta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol gün yine çarpıcı gündem ve gelişmeleri ile ekrana geldi. Yayınlanan her bölümü ilgi ile izlenen programda dün ekrana gelen bölümünde yüzleşmeler ve hesaplaşmalar yaşandı. Esra Erol’un 24 şubat bölümü yine merakla takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde eşi Büşra, en yakın arkadaşı Mustafa ile kaçan Aytaç yayında isyan etti. Eşi tarafından en yakın arkadaşı ile aldatılan ve eşinin karnındaki bebeğin arkadaşından olduğunu öğrenen Aytaç, dün ekrana gelen bölümde eşi Büşra ile yüzleşme yaşadı. Programın diğer gündemi ise Havva ve Süleyman olmaya devam etti. 40 yıllık evli çiftin barışıp barışmayacağı ise henüz belli olmadı. Süleyman Bey’in son tavrı ise şaşkınlık yarattı. Programa annesinin aramak için gelen Sercan, büyük mutluluk yaşadı. Esra Erol Sercan ve 12 yıldır görmediği annesi Semra hanım stüdyoda karşı karşıya geldi. İkili arasında duygusal anlar yaşandı. Programda 16 kasımdan beri kayıp olan Zeynep Şenel de gündem oldu. Kayıp Zeynep Şenel ile ilgili ortaya akıl almaz iddialar atan Filiz hanım izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol Programı 25 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün yaşanacaklar merak konusu oldu. Havva ve Süleyman çiftinin son kararlarını vereceği 25 şubat programında Aytaç ve eşi Büşra arasındaki yüzleşme de devam edecek. Kayıp Zeynep Şenel ile ilgili yeni gelişmelerin de izleyenlere aktarılacağı program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.