Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 26 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz ekranların sevilen programı 13.15'te Beyaz TV ekranlarında olacak. Söylemezsem Olmaz kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 26 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Uzun zamandır Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programında ünlüler dünyasında yaşanan şaşırtıcı gelişmeler ve beklenmedik olaylar izleyenlerle buluşuyor. Söylemezsem Olmaz programı hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sunuculuğunu Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in üstlendiği Söylemezsem Olmaz programında ünlü isimlerin de katılımı ile eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Sunucuların aynı zamanda gündemleri yorumladığı programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 25 Şubatta Neler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz dün yine ünlüler dünyasının çarpıcı gelişmelerini izleyenlerle buluşturdu. Her bölümü ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programının dün ekrana gelen bölümünde çarşamba günü ekrana gelen dizilerin reyting oranları konuşuldu. Ünlü isimlerin şaşırtan hareketlerinin de konuşulduğu program yine ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde çarşamba günü ekrana gelen yapımların reyting oranları konuşuldu. FOX TV ekranlarında çarşamba akşamı yayın başlayan Masumiyet dizisinin değerlendirildiği programda aynı gün ve saatte ekrana gelen yapımların reyting oranları konuşuldu. Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumiyet dizilerinin reyting oranları arasındaki farkların yorumlandığı yayında eğlenceli anlar ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde yer aldığı her proje ile adından sık sık söz ettiren Neslihan Atagül de gündem oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinden hastalığı nedeni ile ayrılan ünlü oyuncunun sonrasında yaptıkları hayranlarını şaşırttı. Ünlü oyucunun son hareketleri hastalığı yalan mıydı sorularını gündeme getirdi. Neslihan Atagül ise konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Söylemezsem Olmaz Programı 26 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programı bugün haftanın son yayını ile yeniden ekrana gelecek. Yayınlanan her bölümü ile beğeni toplayan programda bugün yine magazin dünyasının nabzı tutulacak. Ünlüler dünyasında yaşanan en skandal olayların ekrana geleceği programın yeni bölümü bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.