Ramo Dizisi 34. Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2021 Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 34. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 34. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 34. Bölüm izle ve Ramo 34. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 34. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Ramo dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Adana’da başlayan ve İstanbul’da devam eden çarpıcı bir hikayenin anlatıldığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Adanalı bir genç olan Ramo’nun adalet ve intikam için verdiği savaşın anlatıldığı yapımın başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alıyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Ramo Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen yapımı Ramo geçen hafta 33. bölümü ile ekrana geldi. Sibel’in hayatının tehlikede olduğu son bölümde İstanbul’un yeni patronu olmak için planlar yapan Ramo’yu zorlayan birden fazla kişi ortaya çıkar. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ramo’nu  büyük bir planı vardır. Yeni hedefi İstanbul’un patronu olmaktır. İstanbul’un patronları ise Ramo’^yu diz çöktürmek için çalışmalara başlarlar. Bu sırada oyuna yeni giren Şerif, Ramo’nun önündeki en büyük engel olmaya başlar ve işleri zorlaştırır. Ramo hedefine ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak Sibel’in rehin tutulması Ramo’yu çaresiz bırakmaktadır. Hem Sibel’i kurtarmak hem de İstanbul’un sahibi olmak için zekice bir plan hazırlayan Ramo’nun çok dikkatli olması gerekmektedir. En ufak bir hatasında hem Sibel'i hem de ailesini kaybedecek olan Ramo hazırladığı zekice planı devreye sokar. Bu plan işlemeye başlasa da Ramo’yu bekleyen birçok tehlike vardır.

Ramo Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yapımın yayınlanan son bölümünün ardından Sibel’in nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahneler dikkat çekerken, Ramo ve Sibel kavuşması da izleyenleri sevindirdi. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.