Payitaht Abdülhamid 140. Bölüm Full İzle! 26 Şubat 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Payitaht Abdülhamid 140. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 140. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 140. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Beşinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Payitaht Abdülhamid dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Osmanlı Devleti’nin yıkılış döneminin anlatıldığı yapım tarihi özellikleri ile de ilgi çekiyor. Başrolünde Abdülhamid rolü ile Bülent İnal’ın yer aldığı yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 139. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen yapımı Payitaht Abdülhamid geçen hafta 139. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde yeni bir hain ihtimali ile sarsılan Abdülhamid zor duruma düşer. Eşref Aziz’i tehlikeli bir görevin beklediği son bölümde Naime ise beklenmedik bir hamle ile kendisini aklamaya çalışır. Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde tahviller üzerinden oynanan tehlikeli oyun devleti ve Abdülhamid’i zor duruma düşürür. Bu oyun ile her şeyin tehlikeye girmesi Abdülhamid’i bir yandan üzerken diğer yandan da sarayda yeni bir hain olduğundan şüphelenmesine neden olur. Abdülhamid saraydaki haini bulmak için çalışmalara başlarken, Mithras örgütünün peşinde olan Eşref Aziz ise yeni bir bilgi edinir. Eşref Aziz bu bilgi ile tehlikeli bir baskın düzenlemeye karar verir. Bu sırada sarayda ise işler karışmaya devam eder. Saliha Emsal’i zindandan kurtarmak için uğraşırken Fatma ise haini bulmaya çalışır. Bu sırada babasının gözünde kendini aklamak isteyen Naime ise Fatma’yı ateşe atar. Fatma artık içinden çıkılmaz bir duruma düşerken Aliye ise aldığı tüm önlemlere rağmen yakayı ele verir.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen heyecan dolu son bölümünün ardından Aliye’nin nasıl cezalandırılacağı merak konusu oldu. Eşref Aziz’in tehlikeli operasyonunun da merak edildiği yapım şaşırtıcı gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.