Arıza Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 28 Şubat 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 24. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 24. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza Dizisi 24. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arıza dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisinde taksici Ali Rıza’nın kız kardeşinin ölümü ile suç dünyasına girişi ve adalet için verdiği mücadele anlatılıyor. Arıza dizisi yeni bölümleri ile her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Arıza Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Arıza dizisi geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Burak ile anlaşma yapan Balaban ortalığı karıştırmaya başlar. Halide ise bu olayların içinde ailesinin ölümü ile yeni bilgilere ulaşır. Dizinin heyecan dolu son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin son bölümünde Halide’nin kaçırılması Ali Rıza’yı deli eder ve hemen Balaban’a ulaşmaya çalışır. Balaban Ali Rıza’ya Halide’nin kaçırılması ile bir ilgisi olmadığını söyler. İhtiyar ise Burak’a Balaban’ı getirmesini emreder. İhtiyar Balaban’ı huzuruna kabul etse de masada ona yer vermeyi düşünmez. Bu sırada esir tutulduğu yerden kurtulmanın yollarını arayan Halide ise Balaban ile karşı karşıya gelir. Balaban Halide’ye ailesinin ölümü ile ilgili hiç bilmediği gerçekleri anlatır. Halide bu gerçekler karşısında şok yaşar. Bu sırada Halide ve Ali Rıza’yı büyük bir tehlike beklemektedir. Onları bekleyen tehlikeyi gören İhtiyar ise Balaban ile anlaşma yapmak zorunda kalır ve masada ona yer vermeye karar verir.

Arıza Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacak gelişmeler heyecanla beklenmeye başlandı. Ali Rıza’nın adım adım hedefine yaklaştığı yapımda Balaban’ın masaya oturması ile dengelerin nasıl değişeceği merak konusu oldu. Arıza dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında da heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.