Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ekranların renkli programı saat 09.45'te izleyicisiyle buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Mart 2020 kesintisiz izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sabah saatlerin sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Mart tarihinde de yine izleyicilere keyif dolu saatler yaşatacaklar. Ekranların sevilen eğlence ve gündem programı olan Demet ve Alişan saat 09.45’te ekranlarda olacak. Yeni sezona çok hızlı başlayan ve kendisine özel bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış olan program yine enerji dolu bir içerik ile ekranlarda olacak. Yayınlanan ilk bölümünden günümüze her zaman ilgi ile takip edilen ve seyircileri fazlasıyla mutlu eden programın bugün yayınlanacak olan bölümü yine heyecan, enerji, magazin, gündem ve müzik dolu olacak. Güne eğlenceli bir şekilde, müzik ve enerji dolu şekilde başlamak isteyenlerin tercihi olan programda 1 Mart konukları sayesinde çok daha ilgi çekici hale gelecek. 09.45’te Star TV ekranlarında olacak programda heyecan dolu anlar yaşanacak.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 26 Şubat’ta Neler Oldu?

Demet Akalın ve yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Alişan tarafından sunulmakta olan program, her gün farklı konukları ile ekrana geliyor. Uzman isimlerin yanında müzik ve sinema dünyasına ait önemli isimlerin de katılımını gerçekleştirdiği programda, izleyiciler farklı konular hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. Özellikle son dönemlerde herkesi etkileyen salgın hakkında uzman doktorların programda sürekli yer alması salgına karşı izleyicilerin de bilinç taşımasını mümkün hale getiriyor. Bunun yanında müzik dünyasına ait olan ünlü isimlerin katılması programı çok daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca mutfaklardan çok daha lezzetli yemeklerin hazırlanmasını sağlayan tarifler de yine program içinde izleyicilere gösteriliyor. Pratik ve kolay tarifler ile çok lezzetli yemekler yapmayı mümkün hale getiren mutfak tarifleri, ünlü ikilinin renkli sunumları ile birlikte çok daha keyifli hale geliyor. Programın en son yayınlanan bölümünde tüm bu eğlence yine seyircilere sunulmuş ve eğlence dolu bir program geçirilmişti.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Programı 1 Mart Konukları Kimler?

Programın sürprizi bozulmasın diye önceden açıklanmayan konuklar yine program başladıktan sonra öğrenilecekler. Bu sayede seyirciler sağlık, müzik, sinema dünyasına ait olan ünlü isimler ile 1 Mart’ta da yine eğlenceli ve keyif dolu anlar yaşayacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.