Zuhal Topal'la Sofrada 551. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 551. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 551. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümü ile izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ekranların sevilen yemek yarışması olan Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleriyle de hem kıyasıya mücadeleyi hem de lezzetli tarifleri ekranlara taşıyor. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren merakla takip edilen program kapsamında izleyiciler yeni bölümde de heyecanlı anlar yaşayacaklar. İddialı yarışmacılar ile mutfakta hünerlerinin sergilendiği yarışma saat 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

Renkli siması ile programa farklı bir hava katan Zuhal Topal’ın sunduğu yarışmanın bugünkü bölümünde yeni yarışmacılar programa konuk olacaklar. Her hafta yenilenen 5 gelin ve kaynanadan oluşan yarışmanın her bölümünde farklı bir gelin mutfaktaki hünerlerini gösteriyor. Hazırladıkları yemekler ile en yüksek puana ulaşmak isteyen gelinlere kaynanalar ve Zuhal Topal puan veriyorlar. Kaynanalar kendi gelinlerini birinci yapmak için uğraşırken kıyasıya bir mücadele ekranlara geliyor. Hafta sonunda ise en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 26 Şubat’ta Neler Oldu, Büyük Ödülü Kim Aldı?

Heyecanla beklenen hafta birincisinin belirlendiği 26 Şubat tarihli programda haftanın konsept yemeği olarak Arap köftesi belirlendi. Final anı öncesinde de kayınvalideler yemeği en iyi yapan gelinler hakkında fikirlerini açıkladılar. Zuhal Topal’ın da görüşü ile birlikte geçen haftanın en iyi konsept yemeği birincisi Zeynep hanım oldu. Zuhal Topal ve kaynanaların oyları ile belirlenen yarışma sonucunda 19 puana sahip olan Yağmur hanım haftanın beşincisi oldu. 22 puan alan Tevhide hanım ise haftayı dördüncü olarak tamamladı.

Yarışma üçüncüsü ise 28 puan alan Zeynep hanım kazandı. Birinciliği sadece 1 puan fark ile kaçıran Melis hanım ise 30 puan alarak hafta ikincisi oldu. 31 puan alan Seda Hanım ise birinci olarak 15 bin TL’yi kazandı.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Saat 16.00’da Fox TV ekranlarında yeni hafta yarışmacıları ile izleyici ile buluşacak olan Zuhal Topal’la Sofrada gün birincisi programın sonunda belli olacak. Kıyasıya rekabetin süreceği haftanın bu bölümünde yine lezzetli tarifler izleyicilere sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.