Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Mart 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 652. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı, Puan Durumu?

Yeni yayınlanan bu bölümde gelinler yine ateş püskürtüyor! Lafları ile birbirlerine yarışmayı dar eden gelinler kaynanalardan en iyi puanı almak için şahane tabaklar çıkarmaya çalışıyor! Sizlerde fragmana ulaşmak için makalemizi inceleyiniz. Gelinim Mutfakta 652. Bölüm fragman haberimizden izleyebilirsiniz.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 652. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan yemek yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta ödülleri kazanacak isimler merakla bekleniyor. Birbirinden renkli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda lezzetli yemek tarifleri de ekrana geliyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile renk kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfakta hünerlerini sergilediği yarışmada kaynanalar ise tadım yapıyor. Gelinler günün ve haftanın ödülleri için en lezzetli yemekler ve yaratıcı sunumları hazırlamaya çalışırken kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanları vermeye çalışıyor. Seda Sayan ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelinin ödülleri kazandığı programda günün birincisi olan isim çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan isim ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Cuma günleri yapılan haftanın finalinde en düşük puanı alan gelin ise programa veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Mart Günü Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Programda geçen hafta elenen Esra’nın yerine katılan Saniye ilk günden gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Günün birincisi 21 puan ile Zeynep olurken ikinci olan isim ise 17 puan ile yeni yarışmacı Saniye oldu. Zeynep’in çeyrek altını kazandığı bölümde sakatlık yaşayan Aysun 15 puan ve Ayten de 11 puan aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Mart Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altının Sahibi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının 2 mart günü birinci olan ismi henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.