Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Mart 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 2 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da 2 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol, birbirinden çarpıcı olayları izleyenlerle buluşturuyor. Savrulan hayatların, dağılmış ailelerin ekrana geldiği programda kayıp yakınları, ailesini arayanlar, aldatılanlar ve dolandırılanlar ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen programda akıl almaz gelişmeler ve beklenmedik olaylar ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol Programı 1 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine çarpıcı gündemler ekrana damgasını vurdu. Yüzleşmelerin de yaşandığı 1 mart programı yine merakla takip edildi.

Esra Erol programının dün ekrana gelen bölümünde annesini arayan Zeynep isyan etti. Zeynep’in annesi ile ilgili yeni gelişmelerin ortaya çıktığı programda genç kadın yaşananları tek tek anlattı. Annesine kavuşmak için bekleyen Zeynep, kadınları yapılanlara isyan etti. Programın dün ekrana gelen bölümünde Şennur ve kendisini kandıran kocası Latif de canlı yayında yüzleşti. Yeni gündemlerin de ekrana geldiği son bölümde karısı Özlem çocuğunu da alıp dayısının oğluna kaçan Okan Bey yaşananlar anlattı. Kuzenine kaçan eşi Özlem ile büyük yüzleşme yaşayan Okan Bey yayında zor anlar yaşadı. Özlem hanımın açıklamaları ise izleyenleri şoka soktu. Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde çocukları ile beraber sokağa atılan Havva da gündem olmaya devam etti. Esra Erol ve ekibi Havva’yı göz yaşlarına boğan sürprizi açıkladı. Programda gündem olan diğer konu ise 20 yaşındaki Emre Can oldu. Emre Can hiç görmediği annesini bulmak istiyor.

Esra Erol Programı 2 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Okan Bey ve eşi Özlem’im yüzleşmeye devam edeceği programda Emre Can’ın annesi ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Zeynep ve annesinin de buluşma yaşayacağı 2 mart programı bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.