Zuhal Topal'la Sofrada 552. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Mart 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Fragmandan anladığımız üzere yeni bölüm yine büyük yankı uyandıracak. Her hafta farklı isimlerin yarıştığı bu haftada farklı yemekler tabaklara konulacak. Kimisi beğenecek kimisi ise yiyemeyecek bile! İşte siz Zuhal Topal sevenler için hazırladığımız bu makalemizde sizde bütün detaylara ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada 552. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programı üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yemek yarışmasında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine misafir olunan programda gelinler kendi hazırladıkları menüyü en lezzetli şekilde sunmak için kıyasıya mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki yeteneklerinin sergiledikleri programda kaynanalar da puanlama yapıyor. Kaynanaların ve Zuhal Topal’ın tadımlarla yemekleri değerlendirdiği programda cuma günleri gerçekleşen haftanın finalinde en yüksek puanı alan isim açıklanıyor. Her hafta en yüksek puanı alan yarışmacı ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 1 Mart Puan Durumu Nasıl, Haftanın İlk Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde bu hafta yarışacak isimler tanıtıldı. Haftanın ilk yarışmacısının hünerlerinin sergilediği 1 mart programında heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise haftanın ilk yarışmacının kaç puan aldığını merak ediyor

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Elif Nezihe Işıkhan ve kaynanası Sabahat Işıkhan yarıştı. Haftanın ilk yarışmacısı Elif Nezihe Işıkhan günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Mart Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Programın 2 mart yarışmacısı ve aldığı puan ise henüz belli olmadı. Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da FOX TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.