Survivor 2021 Tek Parça İzle! 2 Mart 2021 Salı Survivor 39. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Bugün Survivor 2021 39. bölümü ile ekranlarda olacak. Survivor 2 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 39. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye nefes kesen, heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni sezonu ile yayın hayatına devam eden programda yine rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Takımların birbirinden zorlu mücadeleler verdiği program her bölümü ile sosyal medyada gündem oluyor. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanacak yeni bölümleri merakla beklenirken, bu sezon birinci olacak isim ile ilgili tahminler de gündeme gelmeye başladı. Survivor Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da yeni bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımlar mücadele ediyor. İki takımın güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıyasıya yarıştığı programda her bölüm merakla izleniyor. Dokunulmazlık, sembol, ödül, avantaj ve iletişim oyunları ile adadaki hayatı kolaylaştırmak için mücadele eden takımlar, her hafta eleme heyecanı yaşıyor. Dokunulmazlık oyunları ile eleme heyecanının yaşandığı programda salı günleri bir kişi adaya veda ediyor. İlgi ile takip edilen yapımda her hafta elenecek isim merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye Programı 1 Martta Neler Oldu, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye, dün yine heyecan dolu bölümü ile ekrana geldi. Ödül oyununun oynandığı programda rekabet dolu anlar yaşandı. Yemek ödülü için karşı karşıya gelen takımlar güç ve dengenin ön planda olduğu parkurda önce avantajı kazanmak için yarıştı. Avantaj oyununu kazanan ünlüler takımı, 10-9 skor ile ödül oyununu ise kaybetti. Programın son bölümünde Acun Medya ve yarışmacılar arasında ise voleybol maçı yapıldı. Heyecan dolu maçı ise Acun Medya kazandı.

Survivor Türkiye Programı 2 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Kim Veda Edecek?

Survivor Türkiye programı bu akşam eleme konseyi ile ekrana gelecek. Haftanın son eleme adayının belli olacağı ve elenen ismin açıklanacağı 2 mart programı bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.