Baraj Dizisi 29. Bölüm Full İzle FOX TV! 2 Mart Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 29. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 29. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 29. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 29. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 29. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

İlk sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisi heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sırlarla dolu bir aşk üçgeninin anlatıldığı yapımın başrollerinde Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Baraj Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Baraj dizisi geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine heyecanı doruğa taşıyan yapımda Bahar’ın oyunu Nehir’i çok zor duruma düşürür. Nazım’ın gerçeklerden habersiz Nehir’e savaş açtığı son bölümde aksiyon dolu sahneler ekrana geldi. Baraj dizisi yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Bahar’ın oyununa yenik düşen Nehir oğlunu kaybetmek üzeredir. Nehir’in uyuşturucu kullandığının düşünülmesi, oğlu ile ayrılmasına neden olmak üzeredir. Ancak Nehir’in bu yenilgiyi kabul etmeye ve oğlundan ayrılmaya niyeti yoktur. Mert’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır olan Nehir bunun için hem Bahar’ı hem de Nazım’ı karşısına almaya hazırdır. Bu sırada Tarık ise yaptıkları için çok pişmandır ve ona yardım etmek ister. Ancak bir yandan Bahar’ın onu tehdit etmesi diğer yandan ise Zahra’nın Meryem’i öldürmesi Tarık’ı köşeye sıkıştırır. Bu cinayetten kurtulmak isteyen ve Bahar’ın yapacaklarından korkan Tarık, gizli gizli Nehir’e yardım etmeye karar verir.

Baraj Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında Nazım’ın Bahar’ın oyununu öğrendiği görüldü. Aynı zamanda Tarık ve Nazım arasındaki kavganın da dikkat çekmesi üzerine yeni bölüm heyecanı arttı. Baraj dizisi 29. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.