Söylemezsem Olmaz Tek Parça 3 Mart 2021 Çarşamba Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz 3 Mart 2021 Beyaz TV kesintisiz izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 3 Mart 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen magazin programı Söylemezsem Olmaz en çarpıcı gelişmeleri ekrana taşıyor. Magazin dünyasında yaşanan son olayları ve ünlülerle ilgili en skandal olayların ekrana geldiği programın sunuculuğunu Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil üstleniyor. Üçlü programda hem magazin gündemlerinin paylaşıyor hem de cesur yorumları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 2 Martta Neler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz dün yine ünlüler dünyasının en skandal gelişmelerini ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde birbirinden çarpıcı gelişmeler izleyenlerle buluştu. Program son bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümüne programın sunucularından Seren Serengil’in ilişkisi gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde evlilik kararı ile gündeme gelen Seren Serengil ve Mustafa Tohna dün mesaj olayı ile yine gündeme düştü. Mutafa Tohna’nın canlı yayında Seren Serengil’e attığı mesaj tartışma konusu oldu. Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Can Yaman da programın gündemi haline geldi. Ünlü oyuncunun bir hayranının maketini yapması ve sosyal medyadan paylaşması ilgi çekti. Arto’nun Can Yaman’ı Kemal Sunal’a benzetmesi ise şaşkınlık yarattı. Programda Demet Akalın hakkında bebek plesantası yediğine yönelik haberler de gündem oldu. Hakkında çıkan haberlere sert cevap veren Demet Akalın’ın sözleri ile Esra Balamir’e de göndermede bulunduğu konuşuldu. Söylemezsem Olmaz programında daha önce uzun süre gündeme gelen Tolga Bayar ve Tuğçe Tayfur ilişkisi de yeniden gündeme taşındı. Yasak aşkın bittiği ve Tolga Bayar’ın eşi Ebru Acemoğlu’na geri döndüğü konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz Programı 3 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen çarpıcı gündemlerle dolu bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde yine magazin dünyasının nabzı tutulacak. En çarpıcı gelişmelerin ekrana geleceği 3 mart programı bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.