Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Mart 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 3 Mart 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 3 Mart 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 3 Mart son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da 3 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programı akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulup giden hayatların, dağılmış ailelerin ekrana geldiği gündüz kuşağı programında Esra Erol ve ekibi mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Yayınlanan her bölümü ile ilgi çeken yapımda yakınları kaybolanlar, aldatılanlar ve dolandırılanlar ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 2 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine akıl almaz olayları izleyenlerle buluşturdu. Birbirinden çarpıcı gelişmelerin yaşandığı programda kadın ticareti ile ilgili kan donduran gerçekler ortaya çıktı. Yüzleşmelerin de ekrana geldiği Esra Erol’un son bölümü ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde konuşulan kadın ticareti ile ilgili gerçekler izleyenleri şaşırttı. Zeynep’in itirafları ile ortaya çıkan gerçeklerin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Aysel ve kocası İsmail ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan Zeynep, aynı zamanda kadın ticaretinde Halil isimli kişinin de ilgisi olduğunu açıkladı. Esra Erol ve ekibi Zeynep’in itirafları sonrasında konu ile ilgili araştırmalara başladı. Programda Şennur ve Latif ilişkisi de gündem olmaya devam etti. İkili yaşadıkları yüzleşmenin ardından ya boşanma ya da barışma kararı alacak. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde gündem olan diğer konu ise karısı iki çocuğu ile beraber başka birine kaçan Mahmut Bey oldu. Eşinin çocukları da alarak Abdullah isimli kişinin yanına taşındığını açıklayan Mahmut Bey yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

Esra Erol Programı 3 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. Esra Erol’un Zeynep’in anlattığı kadın ticareti ile ilgili yeni gelişmeleri paylaşacağı programda Latif ve Şennur ise son kararını verecek. Mahmut Bey ise kendisinin terk edip başka birine kaçan eşi ile büyük yüzleşme yaşayacak. Esra Erol birbirinden çarpıcı gündemleri ile bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.