Kuruluş Osman Dizisi 48. Bölüm Full İzle! Kuruluş Osman 3 Mart 2021 Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 48. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 48. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 48. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman heyecan ve aksiyon dolu bölümleri izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı yapımda Osmanlı Devleti’nin kuruluş yılları anlatılıyor. Yapım her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımlarından Kuruluş Osman geçen hafta 47. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Osman Bey, Nikola’yı yakalamak için yeni planlar yaparken, Dündar Bey’in tuzağına düşer. Bizans ile Kayı boyu arasında çıkan muharebede beklenmedik kayılar yaşanır. Kuruluş Osman dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Çömlekçi İdris’in hainlerin ismini vermeden ölmesinin ardından hainleri bulmak için harekete geçen Osman Bey, Nikola ile ilgili yeni bir bilgi alır. Bu sefer avını kaçırmamaya kararlı olan Osman Bey savaş hazırlıklarını yapmaya başlar. Bu sırada Papa ajanları Osman Bey’in hazırlık yaptığı bilgisini Nikola’ya ulaştırır. Nikola Osman Bey’i yeniden tuzağa düşürmek ister. Çömlekçi İdris’in ölümü ile artık güvende olduğunu düşünen Dündar Bey yeni bir ittifak arayışına girer. Tüm bunların içinde kendine yeni bir yurt bulmak için uğraşan Malhun hatuna Osman Bey’in ilgi göstermesi Bala hatunu rahatsız eder. Malhun hatunun bey kızı tavırlarına da sinirlenen Bala hatun obada soğuk rüzgarlar estirmeye başlar. Osman Bey Nikola’yı yakalamak için tehlikeli bir plan hazırlar. Ancak Dündar Bey’in ihaneti ile kendisi tuzağa düşer. Bu olayı ardından Bizans ile Kay boyları arasında başlayan muharebede Bayhoca şehit düşer.

Kuruluş Osman Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen aksiyon dolu bölümünün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Osman Bey’in intikam için yakalamak istediği Nikola’nın tuzağına düştüğü görüldü. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.