Masumiyet Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 3 Mart 2021 Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dizisi Masumiyet bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Masumiyet 2. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumiyet Dizisi 2. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Geçen hafta ilk bölümü ile ekrana gelen yeni dizi Masumiyet, ilk bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile şimdiden ilgi çeken yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın yer aldığı Masumiyet dizisinde kızının yanlış bir adama aşık olması ile hayatı değişen bir annenin hikayesi anlatılıyor. Masumiyet dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumiyet Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Masumiyet geçen hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyenlerden takdir kazanan yapımda sıradan bir annenin kızınım yanlış adama aşık olması ile değişen hayatı anlatılıyor. İlk bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan yapım çarpıcı sahneleri ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümümde 24 şubat gecesi İstanbul’da yok kenarına atılmış genç bir kız bulunur. Öldü sanılarak yola atılan genç kız o gün doğum günü olan Ela Yüksel’dir. Kızının yol kenarında bulunduğu haberinin alan annesi Bahar ise bu olayın sorumlusu olarak, eşinin patronu olan İlker Ilgaz’ı gösterir. Kızının kendisinden yaşça büyük bu adam ile ilişki yaşamasının önüne geçemeyen Bahar, İlker Ilgaz hakkında şikayetçi olur. Bu olayın ardından gözaltına alınan İlker Ilgaz ise o sırada aile dostları Harun Orhun’un kızı İrem Orhun ile nikah masasına oturmak üzeredir. Bahar’ın şikayeti ile yarım kalan düğün, birçok sırrın da ortaya çıkmasına neden olur. İlker Ilgaz ve Ela arasında yaşanan yasak aşk herkes tarafından öğrenililir.

Masumiyet Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumiyet dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümünün ardından yapımda heyecan zirveye çıktı. İkinci bölümü merakla beklenen yapımın yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında İlker Ilgaz’ın hapse girmesi dikkat çekerken, Ela’nın uyanması ile nefesler tutuldu. Yeni bölümü merakla beklenen yapım bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.