Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Mart 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 4 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert çarpıcı olayları ile Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının aydınlatıldığı programın her bölümünde beklenmedik gelişmeler ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 3 Martta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı gündemleri izleyenlerle buluşturdu. Birçok farklı kayıp vakasının ekrana geldiği programda gündemlerle ilgili son gelişmeler ekrana taşındı. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde haftalardır aranan Mervenur Bolat gündem olmaya devam etti. Genç kadının kaybı ile ilgili birçok akıl almaz suçlama ortaya atılmakla beraber iddialarla ilgili yanıtlar da araştırılmaya devam ediyor. Programın diğer gündemi ise Erman Akalp olmaya devam etti. Ailesini bulmak için programa katılan Erman Akalp aynı zamanda ilik nakli bekliyor. Müge Anlı ve ekibi Erman Akalp’in ailesi ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Programda 3 çocuk annesi Fatma Çeri’nin kayıp olayı da ekrana geldi. 67 yaşındaki Fatma Çeri’nin en son ormanda görülmesi kadının öldürülüp öldürülmediği sorularını akla getirdi. Müge Anlı ve ekibi Fatma Çeri’nin en son görüldüğü bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor. Programda dikkat çeken diğer gündem ise 15 yaşındaki Sıla Uysal’ın kaybı olmaya devam etti. Ailesi Sıla Uysal’ın 25 yaşındaki kuzeni tarafından kaçırıldığını iddia ediyor. Kuzen ise canlı yayında hakkındaki iddialarını yalanladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 4 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak ediliyor. Fatma Çeri ve Sıla Uysal kayıplarının ekrana gelmeye devam edeceği programda Erman Akalp’in ailesi ile ilgili yeni gelişmeler paylaşılacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.