Survivor 2021 Tek Parça İzle! 4 Mart 2021 Perşembe Survivor 40. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da TV 8 ekranlarında olacak. Survivor 2021 40. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 40. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni sezonda da rekabet dolu anların ekrana geldiği programda her hafta elenecek isimler merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana efsane programlar arasına giren Survivor Türkiye sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Her bölümü ile gündem olan program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye programında bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda kıran kırana yarışan takımlar hafta boyunca dokunulmazlık, sembol, ödül, iletişim ve avantaj oyunları ile karşı karşıya geliyor. Heyecan ve rekabetin her bölüm arttığı programda bu sezon birinci olacak isim de şimdiden tartışma konusu oldu. Programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye Programı 2 Martta Neler Yaşandı, Elenen İsim Kim Oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Suvivor Türkiye eleme konseyinin toplandığı son bölümü ile salı akşamı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde eleme heyecanının yaşandığı programda iletişim oyunu da oynandı. Birleşme partisinin yaklaştığı programın son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde takımlar ilk olarak iletişim oyunu ile karşı karşıya geldi. Takımların aileleri ve arkadaşları ile iletişime geçmek için yarıştıkları oyunda 9-9 skoru ile beraberlik oluştu. Kazanan takım ise bayrak oyunu ile belli oldu. Bayrak oyununu kazanan ünlüler takımı ailelerinden gelen mektupları okudu. Eleme heyecanının yaşadığı bölümde gönüllüler takımından Hanzade, ünlüler takımından ise Çağman eleme adayı oldu. Çağman yarışmaya veda etti.

Survivor Türkiye Programı 4 Mart Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınladı. Program heyecan dolu bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.