Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Mart 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 5 Mart 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Mart 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı sert çarpıcı olaylar ile Türkiye gündeminin belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 10.0’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 4 Martta Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı gündemleri izleyenleri ile buluşturdu. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda dün ekrana gelen olaylar yine sosyal medya gündem oldu. Programın dün yayınlanan bölümü yine merakla takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Mersin’de kaybolan 15 yaşındaki Sıla Uysal ile ilgili gelişmeler ekrana geldi. Acılı anne Güler Uysal’ın canlı yayına konuk olmaya devam ettiği programda Sıla Uysal’ın bulunduğu açıklandı. Kendisinin kaçırdığı düşünülen kuzeni Sergen Uysal’ın gözaltına alınmasının ardından ortaya çıkan 15 yaşındaki kızın 8 gündür nerede olduğu ise henüz belli değil. Programda Sıla Uysal ve Sergen Uysal’ın aileleri arasında gerilimli anlar yaşandı. Müge Anlı’nın dünkü bölümünde diğer gündem ise 4 aydır kayıp olan Mevrenur Bolat olmaya devam etti. genç kadın ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor. Programda 67 yaşındaki Fatma Çeri’nin öldürülüp öldürülmediği de gündem olmaya devam etti. 67 yaşındaki kadının ormandan mı kaçtığı yoksa öldürüldüğü mü merak ediliyor. Müge Anlı’nın yürek burkan gündemlerinden Erman Akalp de ailesini aramaya devam ediyor. İlik nakli bekleyen Erman Akalp’in ailesi ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 5 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ekrana gelecek bölümünde Sıla Uysal’ın kaybı ile ilgili ortaya çıkan gerçekler ekrana gelecek. 8 gündür kayıp olan küçük kızın ifadesinde söyledikleri ortaya çıkacak. Erman Akalp’in nakli ile ilgili de yeni gelişmelerin ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.